Lac du Lit du Roi

7.4
Klein
direct
Camping direct aan meer/privestrand
Zwemmen, vissen, zeilen, bootvaren
Mountainbiken, wandelen
Hoogseizoen div. activiteiten jong en oud

Boeken op camping Lac du Lit du Roi? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Lac du Lit du Roi

 

Over camping Lac du Lit du Roi, Provence-Alpes

Camping Lac du Lit du Roi bij Massignieu de Rives gelegen tussen de regio's de Bugey, de Savoie en de Haute Savoie.
Aan de oever van een meer (100 ha.), dat verbonden is met de rivier de Rhône, ligt camping Lac du Lit du Roi. Deze kleinschalige viersterren camping biedt een prachtig uitzicht en is zeer geschikt voor de actieve natuurliefhebbers. Zo kun je er heel goed tochten per mountainbike of een flinke wandeling maken. Zwemmen kan hier uitstekend en niet alleen in het aanwezige zwembad, maar zeker ook bij het aangrenzende meer.

Voor de kinderen is er een animatieprogramma met leuke actieve spelletjes en veel creativiteit. Er kunnen ook veel activiteiten zelf worden ondernomen, met name watersportactiviteiten op het meer. Bootjes kunnen ook gehuurd worden met het gehele gezin, om de omgeving te verkennen. ‘s Avonds worden er geregeld activiteiten georganiseerd. Op de camping kun je gebruik maken van gratis WiFi. Kom gezellig mee zingen op de karaoke avond of lekker swingen tijdens de disco!

Je eigen boot mee? Dat kan want op de camping is een aanlegsteiger voor je boot of kano.
Camping Lac du Lit du Roi is centraal gelegen tussen de mooiste steden van de Franse Alpen: Aix-les-Bains, Annecy en Grenoble. Respectievelijk een half uur, 50 minuten en een uur rijden vanaf de camping.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lac du Lit du Roi!

Locatie camping Lac du Lit du Roi, Provence-Alpes

GPS: 45.7671, 5.76636
±933 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Mensen zoeken ook naar


Boeken op Lac du Lit du Roi

Camping Lac du Lit du Roi heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Vrij Uit verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten (Bungalowtent). Stacaravans worden hier verhuurd door Pharos en Vrij Uit (Stacaravan 2slk, 3slk). Verder verhuurt Pharos op deze camping chalets.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs