Le Lac des Reves

6.5
Groot
4800 m
20 m

Boeken op camping Le Lac des Reves? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Le Lac des Reves

 

Over camping Le Lac des Reves, Languedoc-Roussillon

Camping Le Lac des Rêves bij Lattes in de Languedoc is een topcamping voor als je op zoek bent naar rust en ontspanning.

Er zijn campings die alleen al door hun naam tot ieders verbeelding spreken. Zoals deze, die zich het 'Droommeer' noemt. Dromen kun je hier zeker, al was het alleen maar vanwege het mooie uitzicht over het meer vol roze flamingo's, de geluiden van de nabije zee en de geur van dennebomen en lavendel die door de zwoele wind over de 4-sterren camping wordt gevoerd.

Voordat je nu denkt dat hier alleen maar rust heerst, vergeet dan de de verwarmde zwembaden met glijbanen en jacuzzi niet waar volop plezier wordt gemaakt. Ook op het multi-sport terrein tijdens de dagelijkse sporttoernooien en bij de minigolf is het een drukte van belang, terwijl voor kinderen in alle leeftijdsgroepen van alles wordt georganiseerd. Het restaurant heeft naast lekkere gerechten ook meeneem-maaltijden, en 's avonds kun je op het terras in de zwoele avondlucht genieten van een drankje voordat je weer verder mag dromen.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Lac des Reves!

Locatie camping Le Lac des Reves, Languedoc-Roussillon

GPS: 43.55293, 3.94697
±1232 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vlakbij en ook interessant!


Boeken op Le Lac des Reves

Roompot Vakanties verhuurt op camping Le Lac des Reves stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs