Levendige camping in groene omgeving
Verwarmd zwembad, glijbaan, kinderbad
Hoogseizoen: animatie jong en oud
Diverse uitstapjes in directe omgeving
Wellness: Thalasso, jacuzzi

Boeken op camping Le Vieux Chêne? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Le Vieux Chêne

 

Over camping Le Vieux Chêne, Bretagne

Op 3 km ten oosten van Dol-de-Bretagne ligt camping Le Vieux Chêne, een uitstekend uitgeruste 4-sterren camping in een landelijke, groene omgeving.
Op deze gezellige familiecamping kunnen de gasten zich aangenaam bezighouden in het mooie, verwarmde zwembad met glijbanen en kinderbad, met een partijtje tennis of een hengeltje uitgooien in één van de visvijvers.

Voor de kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er in het hoogseizoen een miniclub en na een lange dag in de buitenlucht zal het eten in het gezellige campingrestaurant des te beter smaken. Een professioneel en enthousiast activiteitenteam organiseert diverse toernooien en leuke thema-avonden/shows voor alle leeftijden. Op de camping is internet aanwezig.

Als je voldoende tijd hebt, maak dan zeker een stop bij Dol-de-Bretagne. Dit plaatsje, gelegen in de direchte omgeving van de camping en het stadscentrum, wordt op zaterdagochtenden gezellig druk door de markt en bewaart een architectonisch geheim: een regionale hoofdstad-waardige kathedraal verder leuke oude straatjes met goed onderhouden winkels.
Bezoek beslist ook Cancale. Bekend om zijn oesters, die je kunt eten op een kleine permanente schaaldierenmarkt aan de rand van de parken. De kleine vissershaven is zeer pittoresk en na een maaltijd in een van de goede restaurants kunt u er een prachtige kustwandeling maken.

Voor de sportieve vakantievierders is er de zeilschool van Saint-Suliac waar je kunt kiezen uit optimisten, catamarans en zeilplanken.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Vieux Chêne!

Locatie camping Le Vieux Chêne, Bretagne

GPS: 48.54968, -1.68529
±790 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Mensen zoeken ook naar


Boeken op Le Vieux Chêne

ViaLora verhuurt op camping Le Vieux Chene chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs