Le Vieux Moulin

7.4
Klein
900 m
Zee ligt slechts 900 m. van camping
Groot aquapark met glijbanen
Activiteitenprogramma hoogseizoen alle leeftijden

Boeken op camping Le Vieux Moulin? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Le Vieux Moulin

Over camping Le Vieux Moulin, Bretagne

4 Sterren Camping Le Vieux Moulin is een gastvrije, kleinschalige familiecamping met een mooi aquapark met waterglijbanen aan de kust van Bretagne. Deze kleinschalige familiecamping ligt in het plaatsje Erquy, een leuk badplaatsje wat in de zomer gezellig druk is, want er zijn meer mensen die de plek weten te waarderen. Daarom is het fijn dat de camping niet direct aan de kust ligt, maar even het binnenland in, op slechts 900 m van het strand. Zelfs in het hoogseizoen is het op Camping Le Vieux Moulin rustig, terwijl de drukte van de kust op korte afstand ligt en makkelijk is te bereiken.

Een camping waar genieten voorop staat.

Camping Le Vieux Moulin ligt in één van de populairste gebieden voor een gezinsvakantie in Bretagne; aan de kust van Erquy met 7 zandstranden, idyllische rotsformaties en leuke vissershaventjes. De mooie zandstranden liggen nog geen 1000 mtr. verwijderd van de camping. Verder is er een mooi watercomplex op de camping met leuke waterglijbanen en mocht het weer tegen zitten dan is er ook nog een verwarmd overdekt zwembad. Op de camping is een restaurant, speeltuin en een leuke speelhal.

Een dagje shoppen in Saint Malo en de kliffen bij Cap Fréhel bekijken mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens het verblijf op camping Le Vieux Moulin!
Bezoek de prehistorische menhirs en de vele leuke vissersdorpjes. Laat je lekker verwennen door de leuke restaurantjes.--
Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Vieux Moulin!

Locatie camping Le Vieux Moulin, Bretagne

GPS: 48.6383, -2.4418
±840 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Vieux Moulin

Camp2Relax verhuurt op camping Le Vieux Moulin stacaravans (Stacaravan DeLuxe 3 slk. max. 7 pers. huren van Camp2Relax).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs