Vakantiepark aan voet van Borzsony gebergte
Geniete van de natuur en rust en ruimte
Bezoek Boedapest aan de Donau
Het gebergte met vele bronnen

Deze camping is nu niet te boeken.

Klik hier om een andere camping te boeken in Noord-Hongarije.

Over camping Legend Estate, Noord-Hongarije

Legénd Estate in Hongarije omvat twintig bungalows, gelegen aan de voet van het Börzsöny gebergte. Je vindt het park idyllisch verscholen in het Hongaarse heuvellandschap en op zo'n 45 minuten rijden van Boedapest. Tijdens je verblijf in de bungalow, op het sfeervolle Hongaarse landgoed van ruim 200 ha. geniet je van de rust, de ongerepte natuur en interessante stadjes.

Er zijn tips voor dagjes uit in deze regio van Hongarije te over. Zwemparadijs Aquaréna in Mogyoród ligt op zo’n drie kwartier rijden. Boedapest is ook een aantrekkelijke stad voor kinderen. Bezoek eventueel de Szemlõhegy grot en het Spoorweg Museum, waar kinderen de baas zijn. En wat dacht je van Klimbaan in het Gödöllõi Kalandpark te Gödöllõ.
Voor wie niet weg wil is het goed uit te houden bij het zwembad of kun je bij de bungalow lekker onder een boom genieten van een goed boek en een glas Hongaarse wijn.

Op Legénd Estate geniet je van de rust en de afwisseling van boerenland en ongerepte natuur met interessante stadjes. Maak ook kennis met de vriendelijke bewoners uit het dorp! Het romantische Börzsöny gebergte is bijzonder waterrijk, het telt meer dan 335 bronnen en vele beken met snelstromend water. Met zijn uitgedoofde vulkanische bergtoppen, diep uitgesleten dalen, nauwe passen en fraaie rotsvormen vormt het Börzsöny een prachtig natuurgebied.

Hongarije heeft ook het 'Parijs van het Oosten'; Boedapest! Een prachtige wereldstad aan de imposante Donau en een 'must' voor iedereen die hier te gast is. Een bezoek aan het paleis van Sissi of zwemparadijs Aquaréna zijn bijzonder leuke uitjes voor kinderen én volwassenen.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Legend Estate!

Locatie camping Legend Estate, Noord-Hongarije

GPS: 47.8874, 19.3012
±1403 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Legend Estate

Molecaten verhuurt op camping Legend Estate chalets,bungalows of appartementen (bungalows).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs