Boeken op camping Les Deux Lacs? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Les Deux Lacs, Aquitaine / Les Landes

De naam "Les 2 Lacs" verraadt de ligging van deze ruim opgezette kindvriendelijke camping. De camping ligt in een adembenemende vallei ( Lot et Garonne/ Zuid West Frankrijk ) met twee meren met mooi helder water. Een fantastisch plek voor zwemmers en vissers. Het dorp Beauville ligt op nog geen 800 meter verwijderd van camping Les Deux Lacs. Het motto van de camping is duidelijk: rust en natuur.

De faciliteiten zijn uitstekend, het sanitair is o.a.voorzien van een douche en toilet voor gasten met een lichamelijk beperking en verder eenvoudig maar schoon.
Bij het meer liggen allerlei speelattributen ( kleine kano's, doelen en een opblaas trampoline ) die vrij gebruikt mogen worden. Verder is er een volleybalveld, tafeltennistafel, tennisbaan, tafel voetbal, jeu de boule terrein en speeltoestellen. Genoeg te doen voor de kinderen dus.


De gezellige bar/restaurant is mooi gelegen met uitzicht op de beide meren.
Bij de bar kun je voor een hapje en drankje terecht. Hier bevindt zich ook het gratis WIFI-punt. Op en rond het campingterrein kun je heerlijk wandelen.
Tijdens het hoogseizoen komt de bakker vers brood afleveren op de camping.

In het vismeer kun je uitstekend karpervissen. Natuurlijk kun je ook andere vissoorten vangen b.v. snoek, snoekbaars, baars en voorn. Het is ook mogelijk om één van de gratis boten te pakken en daarmee te gaan vissen. Het vissen is voor alle gasten van Les 2 Lacs volledig gratis.

De zonnige Lot-et-Garonne is door de toeristen nog niet overlopen. Het is een kleurrijk heuvelachtig gebied. Culinair heeft de Lot veel te bieden. Er zijn vele bezienswaardigheden, zoals grotten, musea, kastelen en bastides. Kanoën kun je op de rivieren de Baïse, de Lot en Canal du Midi.
Verder zijn de steden/dorpjes in de directe omgeving zeker een bezoek waard.--


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Deux Lacs!

Locatie camping Les Deux Lacs, Aquitaine / Les Landes

GPS: 44.26761, 0.8809
±1110 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Les Deux Lacs

Tentocamp verhuurt op camping Les Deux Lacs safaritenten (Safari Eco Lodges zonder sanitair max. 6 pers. van Tentocamp).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs