Camping in groene hart Porvence/Zuid Frankrijk
Zwembadcomplex, spa, glijbanen
Kinderbad
Fayence op 5 km. afstand
Hoogseizoen animatie en restaurant
Net buiten de drukte van de Côte dAzur
Rustig gelegen middelgrote camping

Boeken op camping Lou Cantaire? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Lou Cantaire, Côte d'Azur

Camping Lou Cantaïre is ideaal voor een ontspannen gezinsvakantie in het hart van de Provence. Overdag kun je heerlijk zonnebaden terwijl de kinderen gebruik maken van de twee zwembaden. Na een dag vol activiteiten, kun je de dag afsluiten met een lekkere maaltijd in het restaurant en genieten van het entertainment.

Watersporters kunnen een uitstapje maken naar het meer Lac de Saint Cassien. Dit grote meer ligt op 14 kilometer afstand. Behalve zwemmen kun je hier ook een kano of zeilboot huren om het meer op te gaan, of een mooie wandeling langs de oevers en door de bossen maken. Wil je een dag naar het strand? Binnen een half uur ben je al aan de Middellandse Zee. Of rij iets verder naar de badplaatsen Saint Tropez, Cannes en Monaco.

Op 5 kilometer afstand van de camping ligt het dorp Fayence. In dit typisch Provençaals dorp kun je terecht voor de boodschappen. Camping Lou Cantaïre is omringd door een aantal Provençaalse dorpjes. Op korte afstand ligt op 400 meter hoogte het pittoreske dorpje Tourettes. Het dorp wordt gekenmerkt door château du Puy, een replica van de cadettenschool in St.-Petersburg. Grasse, de historische stad, ligt op 30 kilometer afstand en staat bekend als de wereldhoofdstad van parfum. Grasse is een populaire toeristische stad met 17e en 18e eeuwse gebouwen en mooie pleinen. Montauroux is een authentiek 13e eeuws heuveldorp dat op 13 kilometer afstand ligt van de camping. Wandel door de smalle straatjes en bewonder de Romeinse kerk en de vele fonteinen. Rond het Place de Clos liggen vele leuke winkeltjes en je kunt er de de lokale specialiteiten proeven.

Een dagje naar het strand is heel goed te doen vanuit Camping Lou Cantaire, het is ongeveer 35 km rijden naar het strand van Théoule sur Mer.
Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lou Cantaire!

Locatie camping Lou Cantaire, Côte d'Azur

GPS: 43.58614, 6.669989
±1310 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Lou Cantaire

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect (Stacaravan Colorado 6p, Méditerranée 4p) en Camp2Relax (Stacaravan Colorado, Méditerranée Camp2Relax).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs