Maccagno ( Lago Maggiore )

7.4
Klein
direct

Boeken op camping Maccagno ( Lago Maggiore )? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Maccagno ( Lago Maggiore )

 

Over camping Maccagno ( Lago Maggiore ), Piemonte

Kamperen aan het Lago Maggiore!. Dat zal veel Italië-liefhebbers als muziek in de oren klinken.
3 sterren camping Maccagno ligt aan dit geliefde meer, aan de oostelijke oever in het mooie Lombardije. De officiële naam is Parkcamping Maccagno en dat is niet overdreven; het terrein is erg groen en sfeervol. Op de kiezelstrandjes is het heerlijk toeven en er zijn altijd wel surfers in de weer met hun materiaal.
Maar ook als u niet sportief bent aangelegd, is het genieten geblazen aan het water, gewoon lekker in de zon op een ligbed of een lange avondwandeling op de paden langs het water. Op de achtergrond vormen de groene bergen een fraai decor en boven u hoort u de palmbladeren ruisen. De camping is rustig, redelijk vlak en het terrein is netjes verzorgd met afgebakende plaatsen.

Op loopafstand ligt het plaatsje Maccagno zelf, waar u uw eenvoudige boodschappen te voet kunt doen; markt en restaurants in Luino. Interessante uitstapjes zijn bijvoorbeeld tochtjes naar de beeldschone eilandjes Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori en de modehoofdstad Milaan. Aan de overkant van het uitgestrekte meer ligt het berglandschap van Piemonte, maar u bent vanuit Maccagno ook snel in de Zwitserse regio Ticino (Locarno, Bellinzona) en de omgeving van Lugano!

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Maccagno ( Lago Maggiore )!


Boeken op Maccagno ( Lago Maggiore )

Suncamp verhuurt op camping Maccagno ( Lago Maggiore ) stacaravans (Shelbox ), chalets,bungalows of appartementen (Appartement 4p, 6p), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs