Kleinschalige camping
Rustig gelegen
Buitenbad met kinderbad
Speeltuin
Restaurant en snackbar

Boeken op camping Prades? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Prades

Over camping Prades, Cataluña

Camping Prades vind je in het binnenland van Catalonië, in het prachtige bergdorp Prades. De vakantiewoning ligt 40 km van Tarragona, 80 km ten oosten van Barcelona en minder dan een uur rijden van de kust (o.a. de badplaatsen Salou of Cambrils).

In Prades vind je winkels, terrassen en restaurants. Je kunt leuke dagtochten maken naar grote steden of authentieke bergdorpjes. Dit mooi gelegen vakantiepark bevindt zich in het natuurpark Sierra de Prades en op slechts 400 m van het dorp. Er is een heerlijk zwembad met apart kinderbad (open van 15.06 - 15.09), een receptie, bar, restaurant, supermarkt, speeltuin, fietsverhuur, voetbalveld, jeu de boules en tafeltennistafel. Er worden diverse activiteiten en excursies georganiseerd. Men bewoont een vrijstaand, netjes ingericht chalet op dit familievriendelijke vakantiepark. Camping Prades is een ideale plek voor liefhebbers van rust en natuur.

Camping Prades is een ideale plek voor liefhebbers van rust en natuur.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Prades!

In de omgeving van camping Prades

 PortAventura

Port Aventura in Salou is het grootste themapark in Spanje en hoort bij de top-10 best bezochte attractieparken van Europa. Het complex bestaat uit zes themaparken: Mediterranea, Polynesië, China, Mexico, Far West en Sesamstraat. Het waterpark Costa Caribe Aquatic Park hoort ook bij Port Aventura, en heeft een binnen- en een buitenzone met twaalf glijbanen en andere attracties, en volledig in Caribische stijl.

 

Locatie camping Prades, Cataluña

GPS: 41.3112, 0.9802
±1657 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Prades

TUI verhuurt op camping Prades chalets,bungalows of appartementen (bungalows Vila Vermella 4p, Baltasana 6p, Luxe 6p ).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs