Saint James les Pins

8.6
99 pl.
Mooie groene kleine camping
300 m. van zwembad/tennisbaan in dorp
Diverse sportieve activiteiten
Mountainbiken, paardrijden, raften

Boeken op camping Saint James les Pins? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Saint James les Pins

Over camping Saint James les Pins, Provence-Alpes

Aan de poorten van de natuurparken van Queyras en Ecrins wacht camping ‘Saint-James-les-Pin’ in een natuurlijke omgeving. Dit is gegarandeerd een vakantie in de beschutting van de natuur. In de schaduw van de bomen vind je goed afgescheiden standplaatsen en chalets met alle comfort.

De camping beschikt over een multifunctioneel sportveld, een jeu-de-boulesbaan, tafeltennistafels en tafelvoetbal. Voor de kinderen is er een speelweide en een rolschaatsbaan.
De camping ligt op 300 meter van het zwembad en de tennisbaan in het dorp.

Liefhebbers van luchtsporten kunnen oefenen in parapente op 14 km van camping St-James-les-Pins, en de gourmets mogen niet voorbijgaan aan: Les Gilles de Fressenières (typische streekgerechten), kaas van Mont-Bardon of van Guillestrine en meer.

We adviseren zeker ook een bezoek aan de verstenende fontein van Réotier: een magische plek waar het gemineraliseerde water een kom op de bek van een monster heeft gevormd en de warmwaterbronnen van de vlakte van Phazy: water van 28 °C, in de oudheid bekend om de geneeskrachtige werking.
Verder de moeite waard zijn het dorp Embrun: met zijn ligging op een rots van 60 m hoog wordt het als een van de hoogste dorpen van Europa beschouwd, de stad Briançon de in gemeente Vauban, is de hoogste stad van Europa.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Saint James les Pins!

Locatie camping Saint James les Pins, Provence-Alpes

GPS: 44.65681, 6.633253
±1145 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Saint James les Pins

ViaLora verhuurt op camping Saint James les Pins stacaravans (Stacaravans), chalets,bungalows of appartementen (Chalets).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs