Middelgrote groene camping
Direct aan het strand
Diverse (sport)activiteiten
Groot buitenbad en kinderbad

Boeken op camping Villaggio Turistico Albatros? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Villaggio Turistico Albatros

Over camping Villaggio Turistico Albatros, Veneto/Adriatische kust

Villaggio Turistico Albatros is een uitstekende-, schaduwrijke camping met veel bomen. Ideaal voor liefhebbers van strand en zee. Er is een breed zandstrand gedeeltelijk met gazons en een geleidelijk aflopende zeebodem. Toegang deels gratis en deels tegen betaling. De camping heeft ook een groot olympisch zwembad (geopend vanaf 22 mei), zwembad met 10 m hoge duiktoren en een kinderbad met een klein zandstrandje (gehele seizoen geopend)

De camping is vanwege de ligging tussen Grado en Triëst ook zeer geschikt voor wandelingen en culturele uitstapjes. Het biedt een scala aan faciliteiten met onder meer entertainment en drie fraaie zwembaden die de verwachtingen van jong en oud zullen overtreffen.

De camping ligt direct naast het natuurreservaat van Cona en ca 20 km van Grado. In de directe omgeving ligt de stad Triëst met de bekende kastelen Miramare en Aquileia.

Er is Wifi aanwezig op de camping. Honger van alle leuke activiteiten op de camping en daarbuiten? Op de camping is een fijne pizza-bar maar ook een fijn restaurant met terras dat uitkijkt op het zwembad. In de directe omgeving zijn diverse plaatsjes met leuke marktjes.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Villaggio Turistico Albatros!

In de omgeving van camping Villaggio Turistico Albatros

 Aquapark Istralandia

Voor 41000m² waterplezier bezoek je aquapark Istralandia. Grote zwembaden, golfslagbad, hydromassage, kinderzwembaden met glijbanen, giga glijbanen, waterval met vrij val. Verder een amfitheater met diverse voorstellingen en activiteiten georganiseerd door een animatieteam. Kortom een dag vol waterplezier.

 

 Poreč

Bezoek je Poreč vanaf je camping? Deze leuke havenstad aan de westkust van Istrië is een toeristische topper aan de Adriatische Zee. Rondom Poreč liggen dan ook diverse campings en vakantieparken. Een stad met rijke cultuur en vele historische gebouwen en bezienswaardigheden. Bezoek zeker de Byzantijnse Euphrasius Basilica, in het centrum. De basiliek, de doopkappel, het atrium, het paleis en de fantastische mozaieken op de vloeren. Wandel de oude Decamanus, de hoofdstraat, af en laat je verrassen.

 

Locatie camping Villaggio Turistico Albatros, Veneto/Adriatische kust

GPS: 45.77694, 13.52694
±1283 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Villaggio Turistico Albatros

Op camping Villaggio Turistico Albatros vind je de volgende aanbieders:
Stacaravans worden hier verhuurd door TUI (stacaravan Aqua 6 pers 2 slk). Verder verhuurt Suncamp op deze camping chalets. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.